Hotwings

Hotwings, nuggets osv er i høj kurs her i huset.

Så ved lejlighed skal denne opskrift prøves. Den er fra et gammelt nummer af Mad&Venner, men inden bladet forsvinder, så kommer den lige med her.

Til en 40-50 kyllingevinger skal der bruges en marinade af

4½ dl æbleedikke
4½ dl ketchup
Lidt salt
1½ dl Worcestershire sauce
10 pressede fed hvidløg
9 spsk mørk farin
6 spsk chilipasta

Rør marinaden sammen, kom vingerne i bland godt. Lad det stå natten over i køleskabet og giv så vingerne 30-40 minutter ved 180 grader. Husk at vende dem ofte, så alle sider bliver gode og sprøde.

Husk også masser af servietter, for det er fedtet og godt. Send også en venlig tanke til de 20-25 kyllinger, der har måttet lade livet for at fire mennesker cirka har fået stillet deres trang til sødt, salt, bittert, surt, og umami.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *