Marsalabraisseret kylling

En fantastisk opskrift, der er hurtig, men ser ud og smager som om det har taget lang tid. Passer super til en god grov salat og noget brød. Den er inspireret af en opskrift fra et gammelt Mad&Venner, men der er skåret lidt ned på væden.

En hel kylling
Timian
½ hvidløg med skal
Salt og peber
Marsala

Parterden rå kylling og skær den i otte stykker. Skær hvidløget halvt over, men lad skallen blive siddende på. Tag olivenolie i en tykbundet gryde og svits hvidløgene og timian let. Kom kyllingestykkerne ved, så de bliver brunede. Cirka 4-5 minutter på hver side. Er der ikke plads til dem alle på een gang, så brun det af to omgange.

Når det hele er brunet skal det hele ned i gryden igen sammen med Marsala. Det skal cirka svare til et glas. Braisser det i 15-20 minutter med lårene nederst. I de sidste 5 minutter skal låget af, så det bliver kogt lidt ind.

Skroget kan passende bruges til en gang kyllingefond

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *